ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το Καλάθι σας

Τα cookies επιτρέπουν λειτουργίες που καλυτερεύουν την πλοήγησή σας στο eshop Πέρκας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερα.

BEPER 40.942 25W - ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ

BEPER 40.942 25W - ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ
Web Offer! -69 %
BEPER 40.942 25W - ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ
___________________
  • Ποσότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 018210
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
15,00€
49,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€

Χρήστες που αγόρασαν αυτό το προϊόν είδαν επίσης:

Περιγραφή

Beper Θεραπευτική Συσκευή Μασάζ 25W με Υπέρυθρη Ακτινοβολία και 3 Ανταλλακτικές Κεφαλές,

- Το μαξιλάρι μασάζ είναι ιδανικό για την εξάλειψη μυϊκής ή φυσικής κόπωση, πόνους που προκαλούνται από την κακή κυκλοφορία του αίματος ή τη μυϊκή ένταση. Το μασάζ έχει μελετηθεί για το μασάζ κάθε μέρος του σώματος, ένα άνετο τρόπο και με αποτελέσματα παρόμοια με εκείνα ενός χειρωνακτικού μασάζ.

- Μέσω της δράσης της δόνησης θα πάρετε μια άμεση βελτίωση στην κυκλοφορία του αίματος και μυϊκού ιστού, την ανακούφιση από την κούραση και θα μειώσει την παραγωγή γαλακτικού οξέος.

- Επιλέξτε την επιθυμητή κεφαλή, τοποθετήστε την στην υποδοχή: Κεφαλή για την εξάλειψη μυϊκής κόπωσης, κούρασης ή απλά για ξεκούραση Κεφαλή για ένα βαθύ μασάζ για να χαλαρώσει την ένταση των μυών Κεφαλή απολέπισης για ένα λείο και απαλό δέρμα

- Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος (10) στην πρίζα. Επιλέξτε την επιθυμητή δράση χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο επιλογέα τρόπου λειτουργίας. Σχήμα 3L = μασάζ με υπέρυθρες και δόνηση0 = offI = μασάζ με δόνηση.

- Η υπέρυθρη λειτουργία μπορεί να επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, δεν καίει.

- Το μασάζ είναι πιο αποτελεσματικό αν το χρησιμοποιείτε χωρίς ρούχα, είναι μια προσωπική και ατομική επιλογή, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ρούχα. Χρησιμοποιήστε το μασάζ για διαφορετικό χρονικό διάστημα από άτομο σε άτομο ανάλογα με τα φυσικά χαρακτηριστικά τους.

- Ισχύς: 25 W
- Τροφοδοσία: 230V ~ 50Hz
Ετικέτες: συσκευή μασαζ , BEPER , 40.942