ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το Καλάθι σας

Τα cookies επιτρέπουν λειτουργίες που καλυτερεύουν την πλοήγησή σας στο eshop Πέρκας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερα.

Τρόπους Αποστολής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλει παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά (από Δευτέρα έως και Σάββατο) έως τις 15:00 εκτός Κυριακής και επίσημων Αργιών. Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι οι εξής:


  • Με courier : Με τον τρόπο αυτό αποστέλλονται όλα τα προϊόντα βάρους έως και 15 κιλών ή όγκου έως και 75.000 κυβικών εκατοστών.
  • Με πρακτορείο μεταφορών : Με τον τρόπο αυτό αποστέλλονται όλα τα προϊόντα που δεν ανήκουν στην προηγούμενη κατηγορία, δηλαδή προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η αντικαταβολή σαν τρόπος πληρωμής.
  • Με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο : Αυτός ο τρόπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου και αφορά παράδοση στις πόλεις: Τρικάλα, Λαρίσα, Καρδίτσα, Βόλου, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Με παραλαβή από τα καταστήματά μας : Με τον τρόπο αυτόν παραλαμβάνετε οι ίδιοι τα προϊόντα από όποιο κατάστημά μας επιθυμείτε.