ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το Καλάθι σας

Τα cookies επιτρέπουν λειτουργίες που καλυτερεύουν την πλοήγησή σας στο eshop Πέρκας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερα.

KARCHER WD 5 - 1.348-190.0

KARCHER WD 5 - 1.348-190.0
KARCHER WD 5 - 1.348-190.0
  • Ποσότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 325427
149,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 120,16€

Χρήστες που αγόρασαν αυτό το προϊόν είδαν επίσης:

Περιγραφή

Η σκούπα πολλαπλών εφαρμογών κορυφαίας κατηγορίας WD 5 είναι μία πολύπλευρη σκούπα που εντυπωσιάζει με την αναρροφητική ισχύ των 1800watts με τη χαμηλή όμως κατανάλωση ρεύματος ίση με μία σκούπα 1100watts. Η σκούπα περιλαμβάνει πλαστικό κάδο 25L και φίλτρο με νέα τεχνολογία πτυχωτού επίπεδου με κασέτα. Το φίλτρο μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί χωρίς να έρχεστε σε επαφή με τη βρωμιά. Δεν απαιτείται αλλαγή φίλτρου για την εναλλαγή από υγρή σε ξηρή αναρρόφηση. Χαρή στην ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού φίλτρου, μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε απλά πιέζοντας το κουμπί καθαρισμού, επαναφέροντας έτσι την ισχύ αναρρόφησης στη μέγιστη δυνατότητα. Ο συνδυασμός του νέου σωλήνα αναρρόφησης και το καινοτόμο ρυθμιζόμενο ακροφύσιο με την εύκολη αλλαγή ανάμεσα στη λειτουργία ξηρής σκόνης (2 βούρτσες) και νερού (2 ελαστικά μάκτρα αναρρόφησης) εξασφαλίζει τη μέγιστη αναρροφητική ισχύ και μέγιστη αναρρόφησητης βρωμιάς. Περιλαμβάνει αποσπώμενη λαβή με προσπασία από τον στατικό ηλεκτρισμό (χρήσιμο για αναρρόφηση λεπτης σκόνης), θέση στάθμευσης, λειτουργία φυσητήρα, 3σε1 ρυθμιζόμενη λαβή, χρήσιμο καλώδιο και θήκη αποθήκευσης αξεσουάρ.

- Ισχύς: 1800W
- Μήκος καλωδίου: 5m
- Επίπεδο πτυχωτό φίλτρο, σε αφαιρούμενο φίλτρο κεφαλής
- Εξάρτημα δύσκολων σημείων
- Σακούλα fleece, 1 Pieces
- Λειτουργία φυσητήρα
- Θέση στάθμευσης
- Αποθήκευση των εξαρτημάτων στη συσκευή
- Θήκη για τα εξαρτήματα
- Μπάρα προφυλακτήρα
- Άνετη χειρολαβή 3 σε 1
- Εξοπλισμός: Σωλήνας αναρρόφησης, 2.2 m, 35 mm, Αποσπώμενη λαβή, 2 x 0,5 m, 2 Pieces, 0.5 m, 35 mm, Επίπεδο πτυχωτό φίλτρο, Σε αφαιρούμενο φίλτρο κεφαλής, Ακροφύσιο γωνιών, Σακούλα fleece, 1 Pieces, Λειτουργία φυσητήρα, Θέση στάθμευσης, Αποθήκευση αξεσουάρ άνω στη συσκευή, Μπάρα προφυλακτήρα, Άνετη χειρολαβή 3 σε 1, Περιστροφικός διακόπτης ( on / off ), Θήκη για τα εξαρτήματα
Εγγύηση: 2 Έτη

Ετικέτες: σκούπα , karcher , wd , 5